Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Kan ik de illustratie uiteindelijk overal voor gebruiken?
De illustraties die speciaal voor jouw proefschrift worden gemaakt, zijn bedoeld voor het afgesproken gebruik. Als je ze ook buiten je proefschrift wilt gebruiken, kunnen we daarover overleggen en zullen we samen de mogelijkheden en eventuele extra kosten bespreken.
Krijg ik aan het einde van het proces ook de handgemaakte illustratie?
Aan het einde van het proces blijven de handgemaakte illustraties bij mij. Als je toch graag een fysiek exemplaar van een illustratie wilt hebben, kan ik deze in hoogwaardige kwaliteit laten afdrukken tegen een meerprijs. Neem gerust contact met me op als je hierin geïnteresseerd bent.
Kan ik ook het binnenwerk bij jou laten ontwerpen?
Het binnenwerk kan niet door mij worden vormgegeven. Ik zal alleen de illustraties voor jouw proefschrift verzorgen.​​​​​​​
Kan je mijn proefschrift ook bij jou worden gedrukt?
Ik kan het proefschrift niet zelf drukken, maar ik kan je zeker adviseren over enkele drukkers die je hierbij kunnen helpen.
Kan ik jou ook de vragen stellen over het drukwerk?
Voor alle vragen over het drukwerk, zoals de beschikbare papiersoorten voor het binnenwerk en de omslag, vragen over de proefdruk, of opmerkingen over de gedrukte kleuren, kun je het beste contact opnemen met jouw drukker. Zij kunnen je hierbij het beste helpen.
Back to Top